seksschommel

Waarom een seksschommel gebruiken

Een seksschommel is een apparaat dat de ene partner van de grond tilt en ophangt, terwijl de andere partner of partners vrij om hen heen kunnen bewegen om seks te hebben. Meestal gemaakt van touw, vezels, leer of een ander stevig materiaal dat het lichaam van een persoon comfortabel en veilig kan vasthouden, bieden seksschommels flexibiliteit en variatie voor seksuele activiteit.

Er zijn veel verschillende soorten seksschommels en veel verschillende manieren om ze te gebruiken. De meeste mensen gebruiken ze als een manier om je seksleven op te fleuren. Er zijn een paar algemene typen:

Traditionele Sex Swings Deze omvatten twee primaire riemen en stijgbeugels met extra opties zoals handgrepen en hoofdsteunen. Je kunt ze op veel verschillende manieren installeren, zoals plafondhaken, vrijstaande frames en tussen de muren in een gang. Ze zorgen voor het hoogste aantal seksuele posities.

Lichaamsseks Swings De partner draagt de seksschommel als een reddingsvest met extra riemen om de billen en benen te ondersteunen. Er zijn handgrepen en beenbanden voor de partner op de grond om het harnas te bewegen en te bedienen.

Deur Sex Swings Deze schommels worden over een deur geïnstalleerd en beveiligd door het deurkozijn. Ze werken als een schommel in de speeltuin, waarbij de partner in de lucht wordt ondersteund door een riem over hun kont. Deze kunnen ook been- en armbanden omvatten. Hoewel er een beperkt bewegingsbereik is, is de installatie snel en eenvoudig.

Sex Slings Seksdoeken zijn als een hangmat en worden meestal geleverd met een vrijstaande basis voor ondersteuning. Sex slings zijn meestal duurder en hebben een beperkt aantal positie-opties in vergelijking met andere swingstijlen, maar ze zijn comfortabel voor de swingende partner.

Waarom mensen ze leuk vinden.

Seksschommels zijn populair geworden omdat ze een gemakkelijke manier bieden om meer opwindende en betere seks te hebben door je in staat te stellen de posities die je kunt proberen te veranderen. Seksschommels stellen jou en je partner in staat om nieuwe posities uit te proberen en delen van het lichaam te stimuleren vanuit hoeken die niet mogelijk zijn bij seks op een bed. Mensen houden ook van seksschommels omdat ze relatief goedkoop en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Hoe een sex swing veilig te proberen

Bedenk eerst welke schommel jij en je partner zouden willen proberen. Een expert raadt aan om te beginnen met een deurseksschommel omdat ze relatief goedkoop en gemakkelijk in te stellen zijn. Ten tweede, identificeer waar het moet worden ingesteld. Houd je het permanent op of bewaar je het na elk gebruik? Een goede, veilige locatie om een seksschommel op te hangen is aan een stevige plafondbalk in het midden van een open ruimte.

Een andere benadering is een seksschommel met een eigen ondersteuningssysteem. Seksschommels met een schommelstandaard zijn duurder en vereisen meer moeite om op te zetten, maar ze kunnen gemakkelijker zijn dan het verwijderen van de hamers, spijkers, schroeven en schroevendraaiers die sommige van de andere schommels vereisen.

Ongeacht welke seksschommel u kiest, zorg ervoor dat u de handleiding en installatiehandleidingen zorgvuldig leest.

Verzorging en reiniging van uw seksschommel

Het is belangrijk om elk seksspeeltje schoon te maken, vooral als je het met een partner gebruikt. Je kunt stoffen seksschommels in een wasmachine schoonmaken en gewoon antibacteriële zeep en water gebruiken voor nylon of leren schommels.

Bekijk alle seksschommels

De lekkerste standjes in een seksschommel

Liggende missionaris

Hoe het te doen: Laat de onderkant (persoon die wordt gepenetreerd) achterover in de schommel liggen en pak de riemen vast voor ondersteuning. Van daaruit kan de bovenkant (penetrerende partner) omhoog klauteren en penetreren. Ze kunnen de riemen vastpakken voor extra ondersteuning en om de schommel te helpen stabiliseren (zodat deze niet zo veel beweegt).

Waarom het geweldig is: Missionaris in een schommel zorgt voor diepe penetratie en handmatige clitorale stimulatie.

Doggy Stijl

Hoe het te doen: Laat de bodem met het gezicht naar beneden in de schommel liggen. Ze doen een riem om hun borst en de andere om hun buik ter ondersteuning. Als je schommel ook stijgbeugels heeft, bind die benen dan ook vast. Van daaruit kan de top van achteren naar binnen.

Waarom het geweldig is: Doggy-stijl is geweldig op een bed en het is nog steeds geweldig op een schommel. De perfecte positie voor kontliefhebbers.

De Lie Back

Hoe het te doen: De billen gaan op hun rug op de schommel liggen en plaatsen een riem achter hun middenrug en de andere achter hun buit. Vervolgens plaatsen ze hun benen bovenop de schouders van de penetrerende partner.

Waarom het geweldig is: Deze positie zorgt voor veel diepte - en als je partner een clitoris heeft, is het precies daar waar je mee kunt spelen.

Air Rider

Hoe het te doen: Oké, deze is duidelijk voor meer gevorderde mensen, omdat jullie allebei van de grond zijn. Bij deze positie leunt de penetrerende partner achterover in de schommel. Dan loopt de persoon die hem berijdt over hen heen en, nou ja, rijdt ze.

Waarom het geweldig is: Naast het feit dat het geweldig is voor diepe penetratie, zorgt deze positie voor intiem oogcontact - en een gevoel van verbondenheid over het feit dat jullie allebei in de lucht hangen.

Cowgirl Swingin'

Hoe het te doen: De penetrerende partner gaat achterover in de schommel zitten en hun partner loopt over hen heen in cowgirl-positie. De persoon die de straddling doet, moet de riemen vasthouden voor ondersteuning terwijl ze hun lichaam bewegen.

Waarom het geweldig is: Deze positie gaat minder over in en uit duwen, en meer over samen golven, waar veel vulva-eigenaren eigenlijk de voorkeur aan geven. Je hebt ook directe toegang om de clitoris van je partner handmatig te stimuleren.

Terug naar blog