Magic Wand Vibrator

Een wand vibrator alleen of met je partner gebruiken?

De seksspeeltjesmarkt  biedt meer variatie dan ooit! Er lijkt elke dag wel iets nieuws en spannends te zijn. Zelfs als dat het geval is, raken sommige klassieke producten nooit uit de mode. De Sextoys waar we het over gaan hebben liggen op elke plank in bijna elke seksshop of website voor volwassenen. Vandaag hebben we over een de populaire wand vibrator. Groot, krachtig en al meer dan een halve eeuw geprezen door gebruikers, wand-vibrators zijn geliefd bij zowel ervaren gebruikers als nieuwkomers. Waarom? Nou, om bot te zijn, deze krachtpatsers zijn geweldig in het leveren van orgasmes, waardoor ze net zo briljant zijn voor mensen die een kleine bonus aan hun orgasme willen toevoegen en mensen helpen om een orgasme te krijgen. Dus laten we het hebben over wand vibrators, wat ze zijn, waarom je er een gebruikt en hoe je er één alleen of met een partner gebruikt!

Wat is een Magic Wand Vibrator?

Aanvankelijk zijn wand massagers  gemaakt als massagehulpmiddelen voor pijnlijke spieren,  zijn grote vibrators die een typische grote ronde kop hebben. Ze hebben meestal krachtige motoren, wat betekent dat wandvibrators sterke trillingen leveren voor intense sensaties. Bovendien kunnen hun grote koppen een groter oppervlak bereiken. Hoewel dit niet ideaal is als je een fan bent van supergerichte puntstimulatie, kan het geweldig zijn om plaatsen te verkennen waarvan je niet eens wist dat ze gestimuleerd konden worden!

Wand vibrator

Waarom zou ik een wandvibrator gebruiken?

Op het eerste gezicht kan een wandvibrator een beetje angstaanjagend lijken (ze kunnen heel groot zijn!), en veel mensen die ze niet hebben meegekregen, begrijpen de aantrekkingskracht niet, dus laten we het hebben over wat er zo leuk is aan het gebruik van een wandvibrator!
Power
Wand vibrators zijn erg krachtig. Ze leveren sterke, intense, vibraties waar maar weinig andere producten aan kunnen tippen. Deze functie maakt Wand vibrators geweldig voor iedereen, van mensen die worstelden met een orgasme tot mensen die elke keer weer een trefzeker orgasme willen.

Bezorgd dat de kracht te veel zal zijn voor uw of hun gevoelige delen? In dat geval is een groot voordeel dat je ze qua niveau kan instellen van zacht tot zeer krachtig dat, Ook kunnen ze vaak over kleding  worden gebruikt of om indirecte stimulatie te geven - zoals het stimuleren van de clitoris door de wand vibrator op het schaambeen te plaatsen.

Brede stimulatie
Sommige mensen houden van supergerichte puntstimulatie die zich richt op het kleinste deel van hun vagina, de clitoris  Andere mensen hebben kleine, krachtige vibrators uitgeprobeerd waarvan hen werd verteld dat ze "de beste" zijn en nooit genoten van de wand vibrator. Waarom? Omdat anatomie leuk is! Vooral voor mensen met vulva's. Er is zoveel meer dan een clitoris en een G-spot! Het is een heel complex systeem van verbonden zenuwen en weefsel. Voer dus ééns brede stimulatie uit en laat die krachtige vibraties verspreiden over gebieden die je misschien nooit hebt overwogen om te stimuleren.

Bereik
We bespreken dit niet vaak, maar seksspeeltjes zijn niet altijd super toegankelijk voor mensen met mobiliteitsproblemen. Ze vereisen soms dat we onhandig reiken, grijpen en verdraaien om ze in de juiste positie te krijgen. Wand vibrators zijn over het algemeen aanzienlijk langer dan je gemiddelde speeltjes zijn bijvoorbeeld 30 cm lang, waardoor hij veel beter hanteerbaar en comfortabeler te hanteren is. Comfortabel gebruik zorgt voor toegankelijk plezier voor iedereen. 

Veelzijdigheid
Wandvibrators zijn veelzijdige speeltjes met een verscheidenheid aan snelheden, instellingen, vibratiepatronen en intensiteitsniveaus tot opties voor solo- en partnergebruik, het feit dat ze vulva's, perineum en zelfs (met hulpstukken) G-spots en prostaat kunnen stimuleren maken deze toys erg veelzijdig. Ze kunnen namelijk elk lichaamsdeel stimuleren (als gevoeligheid het toelaat). 

hulpstukken wand vibratorU kunt uw wandvibrator nog steeds gebruiken om pijnlijke, gespannen of pijnlijke spieren te kalmeren.

Daar ga je dan; er zijn genoeg redenen om een ​​wandvibrator te gebruiken! Nu we daar duidelijk over zijn, laten we het hebben over hoe je het precies doet. Natuurlijk, ze zijn erg veelzijdig en je kunt er op verschillende manieren van genieten, maar laten we eens kijken hoe je er zelf een kunt gebruiken en er een kunt toevoegen aan partnerspel.

Hoe gebruik je een wandvibrator?

Bij het gebruik van een wand vibrator is het vooral een kwestie van voorkeur. Hier zijn enkele tips om u klaar te stomen:

Zorg dat je comfortabel bent.
Comfort en ontspanning zijn altijd een essentiële eerste stap! Zorg ervoor dat je ergens bent waar je je veilig en ontspannen kunt voelen, en experimenteer met houdingen om te zien hoe jij je het prettigst voelt. Onthoud dat alles hieraan goed moet voelen.

Maak eerst kennis met de bedieningselementen en instellingen

Wand Massagers kunnen verschillende snelheden en patronen hebben en meerdere knoppen en schakelaars die ze bedienen. Geloof me als ik je vertel dat er maar weinig dingen frustrerender zijn dan proberen het vermogen op te voeren wanneer je op de Orgasm Expressway bent, om vervolgens op de verkeerde knop te drukken! Daarom is het de moeite waard even de tijd te nemen om te leren hoe alles werkt voordat u aan de slag gaat.

Vergeet niet te smeren met een degelijk glijmiddel.

Wand vibrators worden over het algemeen uitwendig gebruikt (hoewel er hulpstukken zijn voor inwendig gebruik!), waardoor we misschien denken dat glijmiddel niet nodig is, maar ik denk altijd dat het soepele en dus comfortabel glijden met een glijmiddel net dat extra's geeft.

Op ontdekkingsreis gaan
Nu is het tijd om te zien wat je wand vibrator kan doen. Speel met verschillende manieren om het vast te houden, verschillende delen tegen je lichaam te drukken en zelfs welke lichaamsdelen je stimuleert. Onthoud wat we zeiden over brede en indirecte stimulatie. Ontdekken dus!

Een partner toevoegen
Een Magic wand vibrator met een partner is net zo leuk en misschien nog leuker! Je kunt wederzijdse masturbatie verkennen, je kunt namelijk de Magic Wand op elkaar gebruiken (voor mensen met penissen kan het geweldig aanvoelen als het tegen het perineum wordt gedrukt of met een opzetstuk), je kunt het dus ideaal samen gebruiken of je kunt de wand vibrator gebruiken tijdens geslachtsgemeenschap..

Eerlijk gezegd worden de manieren waarop jij en je partner samen een wand vibrator kunnen gebruiken alleen beperkt door je eigen verbeeldingskracht. Probeer wat dingen uit en kijk wat je leuk vindt.

We wensen je nu alle plezier en heel veel succes met je ontdekkingsreis!

Wand vibrator kopen en bekijken

Terug naar blog